Noutati

Pagini

 • TRSO022
  Preţ: 12.00 / buc.
  Banda adeziva pentru protectie degete 2.5 cm, excelenta pentru sportivi. Conceputa pentru a proteja degetele in timpul activitatilor sportive, in special handbal, baschet si tenis de camp. Tesatura din banda adeziva neelastica, neteda.
 • SP7011
  Preţ: 65.00 / set
  Banda pentru maner racheta tenis/badminton/squash. Absoarbe transpiratia. Contine: 10 role. Culoare: albastru.
 • ,
  SP24192
  Preţ: 101.00 / buc.
  Trotineta pentru copii, cu 3 roti, ideala pentru petrecerea timpului liber, ce ajuta la dezvoltarea armonioasa a copilului. Este realizata din otel si plastic, cu design placut. Confera stabilitate si siguranta datorita celor 3 roti.
 • TRSO006-5
  Preţ: 6.00 / buc.
  Bandaj din bumbac creponat, util contra durerilor articulare si musculare, cauzate de reumatism, precum si pentru suportul muschilor si articulatiilor pentru sportivi. Se foloseste, totodata, si in perioadele de recuperare, dupa accidentari. Lungime: 3 m; latime: 7 cm.
 • , , ,
  7439
  Preţ: 85.00 / buc.
  Geanta echipament Academy, din Polyester 600 D, de calitate, incapatoare si robusta, acces rapid la continut. Dimensiuni: - inaltime totala: 47 cm; - inaltime parte inferioara: 13 cm; - lungime: 50 cm; - latime: 30 cm.
 • TRFI513
  Preţ: 24.00 / set
  Banda elastica circulara mini - set de 3 buc., din cauciuc, recomandata in gimnastica medicala - pentru intarirea musculaturii, la antrenamentele sportivilor, exercitii de incalzire, precum si in salile de fitness, dar si acasa. Set de 3 buc., de intensitate: mica, medie si tare.
 • TRFI105
  Preţ: 74.00 / buc.
  Saltea gimnastica, cu suport lombar, excelenta pentru exercitii abdomene, foarte rezistenta. Realizata din spuma EPE ce ofera confort maxim, in timpul exercitiilor fizice. Exteriorul este din PVC, foarte confortabil.
 • ,
  TRFI107
  Preţ: 104.00 / buc.
  Rola-cilindru (rulou Bobath) yoga, pilates, fitness, recuperare, antrenamente diverse, relaxare musculara, masaj si pentru exercitii de echilibru. Exercitiile regulate ajuta la eliminarea durerilor articulare, avand efect de tonifiere si recuperare.

Pagini