Comanda si retur

Cum comand

Pentru achizitiona unul sau mai multe produse din magazinul energicsport.ro trebuie sa faceti o comanda, aceasta se poate face telefonic sau online direct pe site.

 

Comanda online

Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul "Adauga in cos", moment in care produsul dorit este afisat in cosul de cumparaturi langa costul de transport. Daca mai doriti si alte produse mergeti la fiecare produs si repetati procedura de a adauga in cos.

In momentul in care ati terminat cumparturile apasati butonul "Cumpara" si veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului "Inapoi la magazin". Tot aici veti vedea si preturile produselor, taxa aproximativa de transport si valoarea totala a facturii.

 

Dupa alegerea si verificarea produselor urmeaza pasul "Cont", daca aveti deja un cont creat trebuie doar sa va logati cu adresa de mail si parola pe care le-ati trecut la crearea contului. Daca nu aveti cont completati formularul din aceea pagina cu datele de livrare, facturare si contact.

In cazul in care datele de facturare sunt altele decat cele de livrare sau doriti ca factura sa fie pe persoana juridica bifati casuta "Foloseste alta adresa de facturare" si se va deschide un alt formular unde puteti trece datele dorite.Pentru facturile emise catre o societate comerciala este nevoie de datele complete ale acesteia.In cazul in care datele de facturare sunt identice cu cele de livrare lasati aceasta casuta nebifata.

La terminarea acestei operatiuni apasati butonul "Salveaza", si alegeti serviciul prin care doriti sa primiti produsele comandate, in dreptul carora este trecuta si taxa de transport aferenta fiecarui serviciu, dupa care apasa butonul "Plata ramburs la livrare".

Ceea ce mai ramane de facut este sa confirmati comanda.

 

Comanda telefonica

Daca nu aveti posibilitatea sa faceti comanda online sunati la 0745.597.510, 0754.239.903 si un operator va inregistra comanda dumneavoastra.

Pentru anularea comenzilor va rugam sa ne contactati telefonic la 0745.597.510, 0754.239.903

 

Returnarea produselor

Legislatia romaneasca prevede:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

 

Clientii energicsport.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 15 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, iar produsele vor fi returnate in ambalajul original atat interior cat si exterior.

energicsport.ro  va schimba produsele sau va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 5 de zile de la data receptionarii produselor returnate. Suma inapoiata nu va includ taxele de livrare sau retur.

 

Se mai poate solicita retur si in urmatoarele situatii:

- Produse nu sunt conform cu specificatiile de pe site.

- Produse nefunctionale la receptie sau colete ce prezinta deteriorari.

- Produse ce v-au fost livrate gresit

 

NOTA

In toate cazurile de mai sus, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

 
Pentru orice alte detalii suplimentare va rugam sa ne contactati pe e-mail sau telefonic.