Termeni si Conditii

Pentru utilizarea site-ului www.energicsport.ro este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.

Acesti Termeni si Conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.energicsport.ro

Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului, si va trebui sa-i accepte fara alte limitari sau rezerve. www.energicsport.ro  isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime.

Termeni si Conditii

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea www.energicsport.ro si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continutul site-ului www.energicsport.ro  nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor site-ului.

Garantii si limitari

Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie.

www.energicsport.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si materialele oferite, inclusiv dar fara limitare functionarea, informarea, continutul, materialele sau produsele oferite pe site.

www.energicsport.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

www.energicsport.ro  isi rezerva dreptul ca, in orice moment, sa schimbe in, parte sau in totalitate, continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.

www.energicsport.ro nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatii ale Utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal.

www.energicsport.ro  isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a Utilizatorilor și nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar Utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

Conditii comerciale

www.energicsport.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele din site, in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciul oferit.

Preturile afisate sunt exprimate in lei, contin TVA si pot fi schimbate in orice moment, fara preaviz.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice

b. Specificatiile cumparatorului (acolo unde este cazul)

Daca vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) si/sau electronica explicita (e-mail) din partea vanzatorului catre cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Mesajul primit de cuparator la finalizarea comenzii semnifica doar receptionarea comenzii si in nici un caz confirmarea ei. Vanzatorul si nici cumparatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract. Acesta intra in vigoare la confirmarea comenzii de catre vanzator si emiterea facturii. 

Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre energicsport.ro beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Politica de retur

Produsele achizitionate se pot returna conform O.U.G. 34/2014.

Consumatorul/clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

energicsport.ro   va schimba produsele sau va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 5 de zile de la data receptionarii produselor returnate. Suma inapoiata nu va include taxele de livrare sau returnare.

Art. 12 din O.U.G. 34/2014 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale, intre consumator/client si prestator/comerciant.

In toate cazurile de mai sus, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Prevederile O.U.G. 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Se mai poate solicita retur sau inlocuire si in urmatoarele situatii: 

- Produse nu sunt conform cu specificatiile de pe site.
- Produse nefunctionale la receptie sau colete ce prezinta deteriorari.
- Produse ce v-au fost livrate gresit.

Nota: Pentru anularea si returnarea comenzilor, va rugam sa ne contactati telefonic la 0745.597.510 sau prin e-mail, la adresa uniksporttotal@gmail.com .

Obligatiile

www.energicsport.ro   si furnizorii sai nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul www.energicsport.ro , al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea utilizatorului. 

www.energicsport.ro  si furnizorii sai exclud orice sugestie sau garantie ca:

a. serviciul va fi neintrerupt sau fara erori;

b. eventualele defecte vor fi corectate;

c. serviciul sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu pot fi responsabili de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.

In nici o circumstanta, www.energicsport.ro  nu poate fi responsabil pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din/sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-uri web in legatura cu acesta.

Utilizare improprie si Raspunderi

1. Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Clientul se obliga ca:

a. nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe/sau prin intermediul acestui site web;

b. nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciul pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator;

c. nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal.

2. Clientul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze www.energicsport.ro  in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de www.energicsport.ro  ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor Termeni si Conditii.

Securitate

1. Clientul ia la cunostinta ca www.energicsport.ro   nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu.

2. Clientul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si, desi www.energicsport.ro  va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Clientul o primeste sau o trimite folosind Serviciile va fi permanent in siguranta.

2. Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Clientului si nu implica sprijinirea de catre www.energicsport.ro   a materialului disponibil pe/sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Clientul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

3www.energicsport.ro  nu garanteaza ca serviciile sau continutul furnizate de terte surse sunt acceptabile si disponibile in orice parte a Romaniei. Daca Clientul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor tertiwww.energicsport.ro   nu este responsabila pentru respectarea de catre client a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare inacele tari.

Generalitati

1. Modificari ale acestor Termeni si Conditii: www.energicsport.ro  poate modifica acesti Termeni si Conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Clientul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Clientului prin afisare pe site-ul web www.energicsport.ro  . Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Client daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

2. Forta Majora: www.energicsport.ro  nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti Termeni si Conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care www.energicsport.ro   nu este responsabila.

3. Jurisdictie: Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre www.energicsport.ro  . Prin accesarea acestui site, Clientul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Clientul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. www.energicsport.ro   nu ofera nici o asigurare ca intreg continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Clientul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

4. Confidentialitate: www.energicsport.ro  nu garanteaza ca utilizarea de catre Client a acestui site va fi confidentiala. www.energicsport.ro   nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Clientul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Client a acestui site. Orice informatie pe care Clientul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Clientul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Clientul pe acest site ii permit sa primeasca informatii cu caracter personal.

Clientul accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii.

Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii.
Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.